středa 5. února 2014

Představujeme vám dvě rošťandy

První měsíc nového roku za námi a já musím říct, že náš Králičí hop v Rychnově se pěkně rozjel a za pár měsíců práce s fajnovými dětmi naše snažení přináší první ovoce v podobě partičky malých i velkých lidiček, která je moc fajn, jsme kamarádi a jezdíme už i na závody

Xenie a Winnie


Rozšiřujeme naši králičí "stáj" o další králičí sportovce a určitě budoucí šampiony. Všechny děti z kroužku již mají každý svého králíka se kterým skáčou jen oni. No a já s Vlaďkou máme po Malém Bobíkovi od kamarádů se Svinčan dvě nové králičí holčičky. Které jsou ještě docela mrňavé (narodily se začátkem prosince), ale pěkné ďáblice. Níže si vám je dovolím představit.

První je Xenie - ta je Vlaďky a je to pěkný divočák, lítá sem a tam a je hodně dominantní. Poznáte ji hned na první pohled, protože jedno ucho má dolu a druhé je na špičce od své maminky lehce ukousnuté a zase stojí nahoru. Xenie je madagaskarový strakáč a rodiče jsou výborní skokani do dálky: táta je Speedy GK a máma je Carmen.
Xenie

Druhá králinda je Winnie a ta je moje :). Winnie je divoký strakáč a krásný beránek. Její rodiče jsou také výborní sportovci - tatínek Quido GK skáče skvěle do dálky i do výšky a je výborný na parkuru a maminka je Silver Starr GK, také skvělá skokanka do dálky.

Winnie

No a víte, že Quido, tedy tatínek naší nové Winnie, je syn naší Fanny Golden Kids? Winnie je tedy vnučka Fanny. To jsou tedy ale věci, co?

také vnuk s babičkou :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.