středa 12. března 2014

Velmi, ale opravdu velmi opožděná reportáž z 2. závodu Turnaje o Chotěbořský pohár

Nadpis již napovídá, že je tohle opravdu velmi opožděná informace a reportáž... Omlouváme se, jenže... Jak již Vlaďka před nedávnem psala na Facebooku, čekali jsme na slíbené fotky, čekali, čekali a čekáme dodnes. Foťáky dnes má kde kdo, všichni fotí, slíbí a pak nic. No říká se: Pozdě, ale alespoň přeci! nakonec jsem vyprosila alespoň pár fotografií od naší kamarádky Patricie. A jaká by to byla reportáž bez fotek!!!


Tak jen v krátkosti, rychle a stručně.


2. závod Turnaje o pohár města Chotěboře se uskutečnil 22. února 2014 v nám již známé sportovní hale v Chotěboři. Bohužel i tentokrát jsme nejeli v úplně plném počtu, i tak jsme zaznamenali obrovské zlepšení od minulého závodu. Závodili jsme každý v rovinné dráze, někteří v lehké třídě, zdatnější králící ve střední. Nově si všichni vyzkoušeli parkur, resp. závodění v něm a myslím, že to všem šlo více než dobře. Někteří hopáci z kroužku sice hartusili, že jim to nejde a překážky jsou moc vysoké, ale přeci nemůžeme očekávat, že po teprve 5ti mesíčním tréninku budeme v tak silné konkurenci Mistryň Evropy či České republiky vyhrávat! No to dá přece rozum!!! Takže zpátky na zem a místo stěžování hurá do dalšího tréninku. Prozatím razíme teorii, že na "velké" závody zatím jedeme okoukávat, jak se to pořádně dělá, jedeme změřit síly mezi sebou v kroužku na pořádných tratích a hlavně si jedeme porovnat, jak jsme se od minule zlepšili sami nad sebou!!!

Já tam sice nebyla, ale výsledky jasně hovoří o tom, že naše děti z kroužku jsou prostě bezvadné a šikovné a stále se zlepšují! 
Jen tak dál, níže přinášíme pár fotografií Patricie Vrbové, za které nakonec moc děkujeme, další její fotky z tohoto závodu můžete nalézt v její fotogalerii.

Kompletní výsledkové listiny, včetně průběžného bodování Turnaje o pohár Chotěboře naleznete ZDE.

Ivánek na trati s Verunkou

Vašík
 
Flag

Vašík na trati

Píno

čekáme na vyhlášení




Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.