pondělí 20. října 2014

3. Mistrovství České republiky v Králičím hopu se blíží

Ahojte Hopáci,
ano je to tak, vrcholná soutěž hopacího zápolení se neúprosně blíží. V Chotěboři se totiž 8. listopadu 2014 bude konat již 3. Mistrovství České republiky v Králičím hopu. Níže je spousta užitečných informací, stále se ještě můžete přihlásit.

plakát na 3. MČR v KH


Novinkou pro tento rok je to, že kdo chce závodit v lehké třídě rovinky nebo parkuru, musel se nominovat na alespoň jednom závodu v tomto roce tím, že se umístil do max. 5. místa. Ostatní v lehké třídě nemají šanci. Do ostatních tříd, což je tedy střední a těžká - tam nominace netřeba a může se přihlásit kdokoli, kdo má výkonnostní průkaz s tím daným králíkem.
Na skoky daleký a vysoký, tam je nutná také kvalifikace a to konkrétně: ve skoku dalekém 140 cm a vysokém 60 cm na některém z předchozích závodů.

Uzávěrka přihlášek je 28.října 2014 - což je již jen 8 dní. Kdo se do tohoto termínu nepřihlásí a nezašle startovné na účet, již nebude přijat do závodu.

Přihlášku a podrobné informace lze stáhnout přímo na webu KKH, anebo ZDE anebo také na našem webu v záložce ZÁVODY - zde uvidíte i mapu, kde hala v Chotěboři přesně je.

Radim Vlačiha - jednatel Klubu Králičí Hop, je moc šikovný a praktický chlapík, protože připravil i vzor vyplnění přihlášky. Radime díky, dost jsme se nasmáli :) vzor je totiž moc vtipný.

vzor přihlášky

HOP, HOP, HOP, DO ZÁVODŮ JIŽ JEN SKOK!!!



Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.