pondělí 1. června 2015

Všem Hopákům a dětem všechno nejlepší!!!

Naši drazí Hopáčci,

přejeme vám všem k Mezinárodnímu dni dětí spoustu radosti, legrace a hlavně móóóóóře hopacích úspěchů se svými ušatými miláčky.

A jelikož se se všemi dnes nemůžeme vidět a potřást tlapkou, tak alespoň malé virtuální překvapení:
zveme vás na další závody, tentokrát do Třebechovic pod Orebem, tam, kde mají ten krásný vyřezávaný obrovský a hýbající se Proboštův betlém.
Zveme tedy na oficiální závody v Králičím hopu s názvem:

HOPÁNÍ POD OREBEM


Foto: 2x VirtualCzech.cz a Foto PROMA

Propozice a přihlášku a všechny důležité informace naleznete tradičně v záložce ZÁVODY. Takže se již můžete přihlašovat, neboť máme jenom 100 startů a tentokrát se bude závodit v rovinné dráze,  výšce a dálce. No a nebude-li přát počasí, tak se přesuneme do klubovny a místo rovinky si dáme na koberci parkury.
Generálním sponzorem celé akce je opět náš milý Asan-CZ, kterému vděčíme za skvělé podestýlky a spoustu dárečků pro vás a tentokrát pro vás i pro nás Asan připravil i skvělé překvapení! Ale neřeknu, neřeknu, uvidíte až na závodech!

Neváhejte tedy a přihlašujte se, naše řady se rozrůstají a je nás stále více, takže ať nezaváháte :)

Těší se na vás celý náš tým, takže:

Hop, hop, hop, pod Oreb jen skok!!!

P.S. Jo a prosím, nedohadujte se na sociálních sítích o tom, co je to "oficiální či neoficiální". Náš spolek dodržuje svá Pravidla vycházející z Evropských pravidel králičího hopu a řádně se jimi řídíme. Ale především si tento sport chceme užít, rozšířit ho a mít radost z rostoucích výkonů našich i vašich ušáků. Tak nevěřte všemu, co se kde píše nebo říká. My totiž máme rádi zvířata a králíčky obzvláště, máme rádi Králičí hop a máme rádi děti, jejich rodiče a především příjemné lidičky. Svůj volný čas chceme prožít v pohodě a s milými kamarády :)


Foto: internet


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.