čtvrtek 27. srpna 2015

Nikdy se nevzdávejte!!!

Dovolím si sdílet moc krásný příspěvěk naší kamarádky Lenky Špilerové, držitelky českého rekordu ve skoku dalekém s Rambem GK, který má na svých FB stránkách.
 
pravdivé citáty Lenky, foto: Patricie Vrbová

Tahle fotka mě nějak vzala za srdce, protože z ní cítím vyznání někomu, kdo byl a je pro Lenku moc důležitý, kdy něco končí a jiného začíná.

Přečtěte si citáty pozorně, teď před 1. JMČR zvláště, a MAKEJTE A NEVZDÁVEJTE SE!!! NIC NENÍ ZADARMO A VÝHRA STOJÍ SÁDLO!!!

Věřte, že já se taky nevzdávám! Moje máma mě to naučila a díky jí za to, i když je to někdy moc těžký. Takže od Hopáků už nechci slyšet, já to nedám, mně to nejde, on to neskočí nebo já to nezvládnu. To, co chcete zvládnout, to zvládnete, chce to jenom chtít :)


Kdo Lenku Špilerovou nezná, tak je to moc krásná mladá dáma, která nejen že skvěle hopá a studuje, ale koncem července 2014 s Rambem GK překonala svůj vlastní český rekord ve skoku dalekém z ME 2013 (265 cm) a s Rambem doskočili až do dálky 290 cm. Osobně věřím, že se Lenka k hopání určitě vrátí, třeba jako dospělá a bude mít svou skupinku dětí, které něco naučí.  

Lenka s Rambem na ME 2013 v Havlíčkově Brodě, kde skočili čes. rekord 265cm

ano, 265 cm do dálky

zde vidíte Ramba GK při jeho úspěšném 265 cm dlouhém skoku na Mistrovství Evropy 2013, ke kterému se postupně dopracoval po 2 hodinách skákání, respekt pro oba

rozfázovaný současný český rekord ve skoku dalekém, kdy Rambo GK s Lenkou skočili 290 cm, od světového rekordu je dělilo jen 10cm
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.