sobota 21. listopadu 2015

Slavíme 1. rok!!!!


Juchůůůů!!! Ano je to tak, milí Hopáci, Králičí hop RK, z.s. slaví svůj 1. rok!!!

Přesně před rokem nás zapsali do Obchodního rejstříku. To je sice takové to oficiální datum, fungovali jsme již dříve a zase o něco později jsme se vydali úplně svou vlastní cestou, ale to už tak někdy bývá. 


Podstatné je, že nás je již celkem 35 členů, 4 dospělí vedoucí. A hlavně za za tuto krátkou dobu jsme uspořádali pod hlavičkou Králičího hopu RK, z.s. celkem 7 oficiálních závodů, soustředění a letní tábor a 1. Juniorské mistrovství České republiky. Navázali jsme spolupráci s velmi zajímavým sponzorem a v červnu jsme získali akreditaci pro školení trenérů a rozhodčích Králičího hopu s působností po celé Evropské unii. To není špatné, co myslíte? 

A jedeme dál... máme spoustu nápadů a především řady našich příznivců rostou, což nás moc těší.

Neotálíme, neusínáme na vavřínech a jedeme dál, letos nás čeká ještě jeden závod, poslední v tomto roce a příští rok opět hezky naplno, máme již naplánováné závody na celý rok, tábor i 2. JuMiČeRe. Vše se brzy dozvíte!!!

Tak cink! Připijte s námi na 1. oslavu narozenin!!!

P.S. A oslava musí být i s dárkem a o ten se postarala naše králinda Toby, která nám dneska nadělila 4 malé králíčky, juchůůů!!!






Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.