neděle 2. července 2017

Prší, prší, jen se leje...

...kam Hopáci pojedeme? Pojedeme na Palouk, budem skákat přes oblouk...



A nezaprší a nezaprší.... jenom celou noc a celé dopoledne i druhý prázdninový den... Ale nám to stále nevadí :) protože máme stále na pilno. Rozdělili jsme si králíky tak, aby každý měl tři. Hopáci se rozdělili také a to rovnou do 4 skupin, protože začala celotáborová hra. Ve skupinách jsme namixovaní, malí, velcí, aby to bylo fér a tak si instruktorka Štěpa myslela, že hned začne velkým oříškem... skládání veršovaného příběhu. Já sama bych to nezvládla, kdežto Hopáci? Levou zadní.... Však průběžně v dalších reportážích přineseme celý celou veršovánku, protože jsou fakt povedené, ale nebudeme předbíhat, protože nejsou stále vyhodnoceny.

Dnes také měly Hopanda Natálka a vedoucí Martina narozeniny, tak jsme jim hezky pogratulovali a předali každé speciální kytici a dárečky.

Dopoledne uběhlo díky tomu pěkně rychle, nechybělo i mazlení s králíčky v kapkách deště a už se běželo na oběd. No a tam... tam vysvitl, punťa jeden žlutý a občas mezi roztrhanými mraky vykoukl a zasvítil na nás dolu.











Pak se rozsvítil pořádně a vznikla panika, tudíž jsme doslova usekli polední klid a vylítli na Palouk a KONEČNĚ ZAHOPSALI. Bylo to fajn a moc se nám to líbilo.


Po svačince v podobě pudingu se šlehačkou jsme měli další parádní program, které všechny moc zaujal, neboť za námi přijela Eva Černá, velmi uznávaná chovatelka králíků, konkrétně Českých luštičů a činčil a měla velmi zajímavou přednášku, protože nikdo ani nedutal. Všechno vysvětlila o králíčcích, dá se říci od A až po Z a nakonec po večeři vybalila svůj kouzelný kufr s vodítky a postrojky... my starší jsme konstatovali, že fronta na banány HADR... :)





Dnešní den byl zase nabitý, takže ti menší i větší zívali a tak jsme Hopáky zahnali do postýlek o hodinku dříve.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.