sobota 26. prosince 2015

Již zítra poslední závody Králičího hopu v tomto roce!!!

Ano, je to tak, jak titulek napovídá, čas ohromně letí, již máme po Vánocích, určitě Ježíšek všem skvěle naježil, aspoň, co jsme viděli na FAcebooku, tak hodně Hopáků má nové ušáky anebo různé další potřebné a nezbytné věci na hopání. Prostě Ježíšek je geniální a přesně ví, co každý z nás potřebuje.

No ale abychom jsme to ještě společně oslavili - ty skvělé Vánoce a konec roku 2015, máme tu poslední závody sezóny:

HOP S KRÁLÍKEM DO ROKU 2016!!!!




My se na vás hrozně moc těšíme, protože to budou speciální závody se 3 disciplínami: rovinkou, skokem vysokým a extra disciplínou - o té se dozvíte, ale těsně před startem, aby byli napnutí :). Více podrobných info a propozice v záložce ZÁVODY.

Sejdeme se v hojném počtu, protože máme přihlášeno 48 startujících z celé republiky se skoro stovkou ušáků. Každý také s sebou přiveze DÁREK, který hodí do speciálního králíkovského pytle, takže nezapomeňte!!! Pro některé Hopáky to budou první závody, tak jim držme palce, aby byli co nejméně nervźní a pořádně si to všichni užijeme.

Registrace pro závodníky začíná v 8:00, vstup pro diváky v 9:00.

Generálním sponzorem je náš milý ASAN-CZ s.r.o., výrobce podestýlek pro zvířecí miláčky, za jehož finanční podpory jsme pro každého závodníka připravili navíc speciální dárek!!! Těšte se!!!

Jak se do Javornice dostanete? Mrkněte na mapu na našem webu vpravo - hned pod rubrikou AKTUÁLNĚ anebo SEM.



ahoooj, těšíme se na vás zítra!!!
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.