čtvrtek 3. prosince 2015

Naše fotky v časopisu Überflieger a nejen v něm :)

Určitě všichni víte, že na přelomu letošního ledna a února se konalo ve švýcarském Sempachu již 4. mistrovství Evropy v Králičím hopu. My jsme se také účastnili a vůbec jsme si nevedli špatně, ale o tom teď psát nechci. O 4. ME se můžete dočíst z jedné v našich reportážích.

Na takové mistrovství se potkáte se spoustou lidí, získáte mnoho zkušeností a také třeba i nové známé a přátelé. Díky fotografiím zachytíte nejen tu chvilku a neopakovatelný okamžik, ale dají se i navazovat různé kontakty, což nás baví. V létě nám tedy dorazil moc parádní časopis Überflieger, kterého jsme si již všimli na ME a jedno číslo jsme si koupili.

časopis o králičím hopu a také agility

Časopis se věnuje pouze Králičímu hopu a šéfredaktorkou je Rike Daetz, která nás požádala o 1 fotku z ME. Nakonec těch fotek bylo v časopisu docela plno, včetně velkého plakátu uprostřed časopisu. To nás a především Foto PROMA moc těší :)


velká fotka uprostřed vydání :) na fotce je Tofík

Kdo umíte aspoň trošku německy, můžete si aspoň část počíst, kdo neumí, stačí se koukat :)



skok daleký s českou závodnicí

atmosféra mistrovství na našich fotkách, slavnou Féfuli III. si vyfotila samotná Rike


autorka časopisu na fotce dole


poděkování od Rike moc potěšilo a my dvě - rychlo mobilní výcvak se starším číslem




Pokud si chcete počíst report o mistrovství v angličtině, tak Dr. Michael Zürch - jeden z německých rozhodčích je autorem článečku o 4. ME, opět s našimi fotkami, což nás také těší, protože tento článek byl určen jako report až za oceán do USA. :)






Celé znění článku - reportu Michaela Zürcha najdete ZDE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.