sobota 16. července 2016

Stíháme všechno - trénování i kulturu

No to je ale název článku, co? Čtěte dál, všechno se dozvíte...
Hlavně technické problémy s prográmkem na fotky záhadně vyřešen, jak jsem psala na FB, je to něco mezi nebem a zemí,...prostě jeden den něco funguje, pak ne a pak jo.....

Paolo a Meggy II.


V sobotu dopoledne jsme pěkně zahopali, začátečníci dělají ohromné pokroky, teda ti, kteří si dají poradit a celý tábor se zase zajíždí do těch správných kolejí...

v tomhle koutě palouku jsou Hopáci - začátečníci
 

Jenže čas hrozně rychle letí, když nás něco baví, tudíž celé dopoledne uteklo jako voda. Odpoledne byla na programu kultura, což Hopáci samozřejmě nevěděli a bylo to takové malé překvápko. Celý víkend totiž v Deštném probíhala již tradiční akce v Ateliéru Zvonaře a Hrnčířky - konkrétně 5. ročník Zvonečkového Jarmarku. No a na ten jsme se vypravili.


Ateliér Zvonaře a Hrnčířky v Deštném v Orlických horách

Hned na začátek jsme se podívali na moc zajímavé divadlo: Staré pohádky české..aneb Co si Kašpárek z Jiráska zapamatoval. Pan herec v několika rolích z Bílkova kratochvilného divadla byl skvělý a měl hlas podobný panu Werichovi, prostě paráda.







všichni účinkující, především Praotec Čech... :)

Po divadle jsme se rozprskli v celém areálu a Ateliéru, protože opravdu bylo co k vidění. Podívejte níže, myslím, že to není třeba komentovat. Od různých stánků až po dílničky s korálkama nebo keramikou... prostě paráda!



takhle se vyrábín rolničky


takhle zase zvony



tyhle už jsou hotové na prodej





tady se nakupovalo dobře

kramické zvonkohry, byla i s králíkama





bylo připraveno spousta dílniček - třeba korálkování nebo keramika
 





naši čtyři sekáči






Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.