sobota 2. července 2016

Velký výlet hned na začátku

Tak jsme si s tím vééélikánským překvapením dali trošku načas..., ale to se tak někdy stává, pochopíte, až dočtete dokonce.

Hned v sobotu ráno jsme vstávali v 6 hodin a předpověď byla na pořádné parno, ale také bouřky. Po snídani na nás před naším pensionem čekal červený autobus, do kterého jsme nasoukali nejen sebe, ale i některé ušáky a podél polských hranic jsme to valili na východ, stylově skrz město Králíky,  hádejte kam...

stylově jsme projeli Králíkama!!! :)

No jen kousek pod Kralický Sněžník, přímo do Dolní Moravy, kde se konal Den plný zážitků a my jsme byli jeho součástí. A věřte, že to fakt byl DEN nabitý skvělým programem.



Jen co jsme se po cestě nadlábli, první jsme měli namířeno k Mamutíkovi do jeho vodního parku, to jsme si ale museli vyšlápnout jeden kopeček, ale byla to fajnová procházka. V parku jsme se skvěle vyřádili a kdybychom nespěchali na naše vystoupení, resp. předváděčku, tak tam asi řádíme doteď. No podívejte se na pár foteček níže, jak jsme si to tam užili.



takové menší panorámátko :)


ty naše opičky





není to žádná legrace, tyhle lana přejít


Vaneska na provazech dělá provaz, auuuu

 celá naše hopácká bandička

Na parkovišti u Slona se konal závod veteránů a tak jsme viděli stará autíčka a motorky, byla to krásná podívaná, však pár krasavců jsme vyfotili.






Ve dvě hodiny přišla na nás řada a návštěvníkům Dolní Moravy jsme ukázali, co je to Králičí hop a jak pěkně hopkáme. Ač bylo pořádný vedro, tak jsme si to užili, zasoutěžili jsme si i mezi sebou v kolečku a pak ve skoku vysokém.


předváděčka začala


zkušení Hopáci předváděli, nováčci koukali, jak se to vlastně hopá



No a jako další překvapení byla jízda na bobové dráze, vystoupení kouzelníka, taneční skupiny, průlet velkých papoušků nebo vystoupení klauna s bublinama. To už jsme v tom šíleném vedru měli toho všichni docela dost a přesunuli jsme se s králíčkama zase zpět do autobusu a vyrazili jsme k domovu. Pěkně se zatáhlo a ještě jsme netušili, co za hrůzu nás čeká "doma" v našem pensionu...




Aneta a Paolino jeli jednu jízdu navíc, protože vyhráli při předváděčce "malou soutěž"


kouzelník nám nové králíky z klobouku nevykouzlil


Hopáci s Mamutíkem



Jsme stylový, tohle léto Hopáci jedou ve žluté a tyrkysu, ať to je oblečení nebo zmrzka:

Elililinka
Pája s tyrkysovou zmrzkou
Pěkně se mezitím zatáhlo a vypadalo to na velkou bouřku, spousta zážitků a to velké teplo způsobilo, že jsme se vraceli unavení a přivítali jsme i po cestě déšť, vždyť jedeme do Deštného. Vedoucí byli celí zelení, protože už od správce věděli co se stalo: přes Deštnou se přehnala opravdu šílená smršť, že to odneslo jeden stan s králíky... Jenže máme bezvadného správce, pana Synka a taky bezvadného Standu Bernarda, kteří s místními chlapíky, králíky pochytali a stan zase postavili...

Takže když jsme se s dětičkami vrátili, tak králíci byli jako zmoklé slepice, rozházení a každý v jiných kotcích, někteří i po třech, rozbité přepravky, misky a další věci, ale vše živé se podařilo zachránit a za to našim zachráncům MOC DĚKUJEME....



Tím pádem bylo šílené práce - pro vedoucí až do půlnoci a pro ostatní Hopáky následující den, dát tu pohromu dohromady... Uf, dopadlo to dobře a věříme, že se smrště již v Deštném letos konat nebudou.... jsme v pořádku, všichni králíci taky (teda až na jednoho, našeho z KHRK) a těšte se na další minireportáže!!!

Hop, hop, hop, za dalším dobrodružstvím jen skok!

Pro více fotek se podívejte do naší FOTOGALERIE.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.