středa 1. července 2015

Jak se těšíte a chystáte na tábor? Přečtěte si info.

Dneska máme první červencový den a první den prázdnin, počasí je parádní, tak co víc si přát?
Tábor Králičího hopu v Deštném v Orlických horách se neúprosně blíží - už se jen 2x vyspinkáme. Zítra už přijedou první táborníci ze Slovenska a především jsou veškeré přípravy od nás - vedoucích v plném proudu, spíš už jen kontrolujeme, abychom na něco nazapomněli.

JAK SE TĚŠÍTE??? MY MOC!!! A MOOOOOC A JEŠTĚ VÍÍÍC!!!

Pro rodiče pro jistotu ještě jednou adresa, kam máte dojet:

Pension Sport
Deštné v Orlických horách 187
517 91 Deštné v Orlických horách
Královehradecký kraj
takhle vypadá Pension SPORT

Mapu najdete ZDE.



Takže: nezapomeňte si vzít věci ze seznamu, který jsme vám poslali v instrukcích (třeba bílé tričko, nebo králíky, hahha...), vemte si hlavně s sebou veškeré doklady (zdravotní způsobilost od doktora, prohlášení o bezinfekčnosti, průkazku zdravotní pojišťovny, očkovací průkaz, souhlas rodičů se zařazením do tábora podepíšou rodiče až na místě), které po vás požadujeme, léky co užíváte, závodní průkazy (kdo byl v Třebechovicích tak je mám u sebe), krém na opalování a plavky, protože bude nádherné počasí, dobrou náladu a budete-li chtít, nahrajte si na flashku třeba nějaká svoje videa ze svých tréninků anebo fotky, které máte rádi :) Společně se na ně v průběhu tábora podíváme.

Sladkosti a řízky nebo buchty od babiček nechte doma, jídla bude mraky, že to nebudete moct sníst. Stejně tak si nechte doma cenné věci, mobily, tablety, rodiče budou mít každý den report i s pár fotkama na našem webu.

Už se jen 2x vyspíme a všichni se pohromadě sejdeme!!! Juchůůůů!!!

Hop, hop, hop, na tábor již jen opravdu SKOK!!!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.