sobota 4. července 2015

První den na hopacím táboře je za námi

První den dlouho očekávaného tábora králičího hopu Prázdninové hopkání je za námi. První noc tedy stála za to, protože to tu bylo nabité euforií, že nikdo nemohl večer usnout a ráno byl budíček naplánovaný na 7. hodinu ranní, ale děcka, k velké radosti vedoucích řádila již od půl páté ráno. Uf!

Hned ráno na nás čekalo první překvapení. Všichni jsme se sešli ve společenské místnosti, řekli jsme si program dne, který nás čeká (a věřte, byl pořádně nabitý) a pak přišlo překvápko, pro každého Hopáka. Něco jsme dostali, to co budeme používat celý tábor, víte co to bylo? Mrkněte na fotku níže, museli jsme se v překvápku hned všichni vyfotit. A sluší nám to, že jo?


máme všichni parádní čapky a hlavně jsme hned všichni dobře vidět


Pak začal takový ten správný chaos, kdy jsme se chystali poprvé na náš hopací palouk: A tak přichystat se, vybrat správný postrojek na králíky, nezapomenout na pitíčko, králíka, krém na opalování, repelent, plavky, to není jen tak...

už se těšíme a jsme připravení

holky, vyletí ptáček



to je nás pěkná partička!
Palouk jsme si museli nejprve trošku uklidit a připravit. Je nás hodně a tak to byla hračka. Poodenést konstrukce stanu nebylo až tak těžké a každý přidal ruku k dílu. Postavení prvních překážek, abychom ukázali, co je v nás a rozřazení do družstev však nějakou dobu trvalo. Prostě první den hopání byl docela náročný.


jsme šikovní jako brabenečci :)


palouk je připraven k hopání

Slunko hodně pálilo, takže jsme se rozhodli, že po rozřazení do družstev budeme hopat s králíčky jen chvilku, aby se jim v tom teple nic nestalo. My jsme si pak užívali naplno letního tepla a vody. A věřte, vyřádili jsme se ještě před obědem na plné pecky!!!






Po obídku byl jako na správném táboře polední klid, který jsme proštěbetali. A jelikož bylo opravdu příšerné vedro i tady na horách, přehodili jsme odpolední program s večerním a Eva nám všem předvedla pár exemplářů králíčků a povídala nám o králíkách a jejich plemenech, chovu a všem, co nás moc zajímá.







Odpoledne jsme pak strávili na palouku koupáním a hrami a byl také vyhlášen plavecký závod. Byl to pěkný boj, ale závodilo nás hodně a jsme moc zvědaví na výsledky, protože boj byl vyrovnaný.

Helča je zapisovatelka a plné startovní pole plavců
 











Více fotek průběžně přidáváme do FOTOGALERIE.

1 komentář:

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.