pátek 3. července 2015

Juchůůů, přijelo spousta dětí! Tábor začal!!!

Ano, ano, anooooo, JE TO TADY!!!

Milí Hopáci, kamarádi, přátelé hopání, je to tak, konečně jsme se všichni dočkali!!! Tak dlouho jsme čekali a těšili jsme se a je to TADY!!! Několik měsíců příprav, poslední týdny velmi intenzivních příprav, poslední dva dny finále, kdy jsme stavěli tábor a pak konečně to začalo. Pro hodně Hopáků vytoužený tábor PRÁZDNINOVÉ HOPKÁNÍ začal. Byla to fuška to připravit, ale rozzářená dětská očka za to stojí. 



První tábornice - kamarádky ze Slovenska - dorazily již ve čtvrtek. Zakladatelka Králičího hopu na Slovensku Janka Šupínová a Hopanda Maruška, která bydlí kousek od Tater,  tak od začátku viděly, jak se takový tábor připravuje.
 
tábornice ze Slovenska Majka a Janka dorazily

stavíme tábor, radujeme se, že jsme se sešli :)

Včera odpoledne se sjelo do Deštného v Orlických horách spooooousta lidí: Hopáci a jejich rodiče nebo příbuzní, kteří je sem přivezli. Všichni se zaregistrovali, ubytovali své králíčky a již to začalo.



Nejdříve jsme se museli po takové fušce na to najíst, chodíme baštit do přilehlého Hotelu Orlice, kde hned první večeře každého Hopáka potěšila - měli jsme totiž špagety :)

spěcháme na večeři,  jsme parádní banda Hopáků



 Po večeři jsme se všichni sešli, pěkně seznámili jsme se a pořádně se představili, řekli si zásadní pravidla správného táborového Hopáka a popovídali o tom, jak to na takovém táboře králičího hopu bude fungovat.







Vedoucí si seřídili společný čas a den uletěl, že jsme rychle běželi na kutě. Takže zítra, zítra bude den D, protože začneme hopat, trénovat, rozdělovat králíky a moc se na to všichni těšíme!!!

velitelský čas seřízen

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.